Sopimusehdot

Alla esitetyt sopimusehdot koskevat kaikkia tilauksia ja toimituksia OakHair.fi –verkkokaupasta. Ehdot ovat voimassa poikkeuksetta, ellei ostajan ja OakHair:n välillä ole tehty erillistä kirjallista sopimusta koskien poikkeavia ehtoja.

Tietoa tilauksesta

Tilauksen päätettyäsi saat meiltä vahvistussähköpostin antamaasi osoitteeseen. Tilausvahvistuksesta löydät tiedot tilatuista tuotteista, hinnasta, laskutuksesta ja toimitusosoitteesta. Jos tilausvahvistuksessasi on virheellisiä tietoja, ota yhteyttä heti asiakaspalveluumme sähköpostitse: info@oakhair.com

Tuotetiedot ja ohjeet

Jos tuote sisältää erityisiä tuotetietoja tai käyttöohjeita, toimittaa OakHair nämä tuotteen mukana. Jos haluat lisää tietoa tuotteesta tai neuvoja tuotetta koskien OakHair:lta, ovat nämä tiedot vain ohjeellisia. OakHair.fi on vastuussa, että tuotteet vastaavat CE merkinnän takaavia standardeja.

Toimitus

OakHair katsoo tuotteen toimituksen päättyneeksi ja onnistuneeksi, kun asiakas on saanut tuotteen. Arvioitu toimitusaika Tanskaan on 1 -3 päivää, Ruotsiin, Norjaan ja Suomeen 2-4 päivää ja muualle Eurooppaan 2 -6 päivää.

Vastuu tuotteesta

Tuotteen perille toimituksen jälkeen vastuu tuotteesta siirtyy asiakkaalle.

Reklamaatiot ja valitukset

Jos asiakas huomaa yhtään virhettä tai puutetta OakHair:n toimituksessa, tulee valtius kaupalle osoittaa kohtuullisen ajan (5 päivän) kuluessa mahdollisen virheen löytämisestä. Ostajalla on velvollisuus osoittaa tuotteen viat tai toimituksen puutteet. Jos huomaat puutteen toimituksessasi tai virheen tuotteessa, ota yhteyttä OakHair.fi –verkkokauppaan mahdollisimman nopeasti. Rajallista kulutusta kestävän tuotteen reklamoimisaika on rajoitettu aikaväliin, jonka OakHair.fi on asettanut, ja näin olleen voit ilmoitta tuotteessa ilmenneestä viasta kahden vuoden sisällä tuotteen saapumispäivästä.  

Hinnat ja maksutavat

 

OakHair.fi sivustolla voit maksaa käyttäen seuraavia maksutapoja: verkkopankki, Mastercard, Visa, Maestro, American Express ja JCB. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n.

Rahtikulut

Toimituskulut ovat ilmaiset kaikkialle Eurooppaan.

Palautusoikeus

Kun teet ostoksia OakHair.fi -sivustolla, on sinulla oikeus 14 päivän palautusoikeuteen. Peruutusoikeutesi on voimassa 14 päivää toimituksen jälkeen, eikä sinun tarvitse perustella kaupan peruuntumista. Ostaja on vastuussa tuotteen kunnosta, eli tuote ei voi olla vaurioitunut, rikki, pois paketista tai muutoin menettänyt arvoaan. Kuluttaja vastaa itse palautettavan tuotteen toimituskustannuksista.